به دعوت مدیریت محترم دبیرستان متوسطه اول ابوذر غفاری (منطقه ۵ تهران)، یک دوره ۸ جلسهای حضوری رشدانه را در مهرماه ۱۴۰۲ به همراه استاد سعید مدرسی برای خانوادههای محترم دختران این مدرسه اجرا کردیم.
به دعوت مدیریت محترم دبیرستان متوسطه اول ابوذر غفاری (منطقه ۵ تهران)، یک دوره ۸ جلسهای حضوری رشدانه را در مهرماه ۱۴۰۲ به همراه استاد سعید مدرسی برای خانوادههای محترم دختران این مدرسه اجرا کردیم.
در مهرماه ۱۴۰۲، به همراه برادرم مهندس صدرا فیروزمند در یک دوره ۸ جلسهای، در خدمت خانممعلمهای عزیز دبیرستان متوسطه اول ابوذر غفاری (منطقه ۵ تهران) بودیم و دوره آموزشی سواد خبری مؤسسه باران را به طور کامل اجرا کردیم.
این دوره با مخاطب نوجوان و بزرگسال طراحی شده و شیوههای مواجهه فعالانه به رسانههای خبری را به شکل مشارکتی و کارگاهی آموزش میدهد.
در ادامه مراحل قبلی برگزاری دورههای تربیت رسانهای در طرح کوثر برای خانواده طلاب عزیز حوزه علمیه مشکات، دو هفته پیاپی با مادران بزرگوار درباره آثار داستانی و نمایشی و رویکرد تربیتی به استفاده فرزندان از این آثار صحبت کردیم.
از روز ۱۵ مهر ۱۴۰۲ با آغاز عملیات طوفان الاقصی، به عنوان یک معلم تاریخ، در چندین جلسه مدرسهای و مسجدی با نوجوانان و جوانان درباره مسأله فلسطین 🇵🇸 صحبت کردهام.
حوادث تلخ این روزها فرصت خوبی برای باز کردن باب گفتگو با بچهها درباره تاریخ، تمدن و فرهنگ ایرانی-اسلامی 🇮🇷 است. سه محور اصلی که من در این جلسات برای گفتگو با نوجوانان و جوانان در پیش گرفتهام اینهاست:
۱. #یهود یعنی چه؟ و چرا با یک پدیده نژادپرستانه روبرو هستیم؟
۲. #فلسطین چرا مهم است؟ و اسقاطیل از جان ما و منطقه چه میخواهد؟
۳. راهبرد طلایی آن پیر فرزانه در تبدیل منازعه یهود-عرب به تقابل اسلام-کفر چه ثمراتی داشته است؟
*
فهرست این جلسات را برای یادگاری و ثبت در تاریخ اینجا یادداشت میکنم:
+ ۲۰ مهر: جمع نوجوانان دوره عصر جدید | مسجد امام رضا علیهالسلام پردیسان، قم
+ ۷ آبان: جمع دانشآموزان پایه هفتم | دبیرستان فرهنگ، تهران
+ ۸ آبان: جمع دانشآموزان پایه هشتم و نهم | دبیرستان فرهنگ، تهران
+ ۱۶ آبان: جمع جوانان | حسینیه حضرت زهرا علیها سلام، تهران
+ ۲۵ آبان: جمع نوجوانان اردوی عملیات نجات | اردوگاه جماران، تهران
+ ۴ آذر: جمع دانشآموزان پایه یازدهم انسانی | دبیرستان صلحا، تهران
+ ۶ آذر: جمع دانشاموزان پایه هفتم تا نهم | مسجد مدرسه حضرت ابوالفضل علیهالسلام، تهران
+ ۲۴ آذر: جمع دانشآموزان پایه نهم | رویداد لوکیشن مدرسه علامه حلی، تهران
+ ۷ دی: جمع دانشآموزان پایه دوازدهم ریاضی | دبیرستان صلحا، تهران
*
رؤیای فلسطین 🕊️ را دل فرزندانمان بنشانیم تا هوس دیگری در سرشان نکارند.
اگر کمکی خواستید خبر بدهید.
گفتگو درباره ماهیت «فناوری» (تکنولوژی) و اثر آن بر زندگی انسان، آن قدر قدیمی است که در آثار «افلاطون» هم ردپای آن را میتوان یافت. اما «فناوری» به خودی خود تا پیش از دوره معاصر هیچگاه یک موضوع فلسفی بهشمار نمیرفت. اهمیت و اثرگذاری فناوریهای نوین (Modern technology) بعد از انقلاب صنعتی و توسعه کشورهای غربی روز به روز بیشتر معلوم شد تا جایی که در قرن نوزدهم میلادی شخصیتهایی مثل «کارل مارکس» و همقطاران او، موضوع تولید صنعتی و نتایج آن برای جوامع را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند. این جریان فکری که تا امروز هم ادامه یافته، پرچمدار بحث درباره «فلسفه فناوری» و حواشی آن بودهاند.
💠 به مدد امیرالمومنین علیهالسلام و همت جوانان و نوجوانان محله رضویه پردیسان قم، دوره آموزشی «عصر جدید» را با هدف نگاهی تازه به دنیای رسانه و فرهنگ آغاز کردیم.
🔻این دوره اختصاص دارد به مروری تاریخی-تربیتی بر سرگرمیهای رسانهای (هنر و صنایع فرهنگی، آثار داستانی و نمایشی، بازیهای دیجیتال، موسیقی، ورزش، اخبار و تبلیغات، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی) به همراه پرسش و پاسخ و گپ و گفتی خودمونی درباره مسائل روز
✔️ این جلسات ویژه جوانان و نوجوانان رده سنی ۱۳ الی ۲۱ سال خواهد بود و انشاءالله عصرهای پنجشنبه در مسجد امام رضا علیهالسلام محله رضویه پردیسان قم برگزار خواهد شد.