در این دوره که ۲۵ نفر از معلمان، مربیان، صاحبنظران و علاقمندان به حوزه سواد رسانهای از سراسر کشور شرکت داشتند، به مباحث جدید و مهمی که در کتاب درسی و سایر دورههای رایج تربیت مربی و مدرس سواد رسانهای اشاره نمیشود، پرداخته شد.
این مباحث در چهار سرفصل کلی «سواد فناوری»، «سواد فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات)»، «سواد اطلاعاتی» و «سواد رسانهای»، طی ۱۳ جلسه برای شرکتکنندگان اجرا شد.
از جمله مباحث تدریس شده در این دوره میتوان به آشنایی با تاریخ فناوری و تحولات مهم آن، درک ماهیت فناوری و نظریات انتقادی درباره آن، چشمانداز و تحولات آینده فناوری، چیستی تحول دیجیتال و محورهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تأثیرات فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطی بر زندگی، آموزههای پایه درباره ساختار فضای سایبر، آشنایی با ابعاد وب و اصول کاربری صحیح آن، شناخت دادهکاوی و تهدیدات آن برای حریم خصوصی، ترفندهای کاربردی برای وبگردی صحیح، آشنایی با تاریخچه پیدایش صنعت سرگرمی و ابعاد آن و تاثیرات اجتماعی و فرهنگی رسانه بر جامعه اشاره کرد.
*
طراحی محتوا و همراهی در تدریس برادر عزیزم «صدرا فیروزمند» به این دوره حال و هوای تخصصی و شادابی داده بود که از او تشکر میکنم.