کار پدربزرگ از نوجوانی درآوردنِ نان حلال برای مردم بود. «شاطر رحمان» همهی عمرش پای تنور سنگکی ایستاد و سیگار کشید.
از نوجوانی روستا را ول کرده بود و پنجاه سال محلههای مختلف تهران قدیم را به نان حلال درآوردن آزموده بود. از کن و فرحزاد و اوین گرفته تا کوچه پس کوچههای چهارراه سیروس و امامزاده یحیی و بازارچه نایبالسلطنه و خیابان ری.
صاحب هر نانوایی ایرادی داشت: یکی دستش کج بود؛ یکی بی نماز بود؛ یکی حق کارگر را میخورد.
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، برنامه «سایه روشن» در راستای رسالت خود در نقد و بررسی ابزارهای نوین ارتباطی، با هدف فرهنگ سازی برای بهره وری صحیح و جلوگیری از آسیبهای احتمالی این ابزارها در فصل جدید خود به موضوع بازیهای رایانهای، گیمنتها و کافی نتها میپردازد.
در این برنامه که از ۳ تا ۲۶ اسفند روی آنتن رادیو معارف میرود؛ سید امیر هاشمی مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه روانشناسی به موضوعاتی همچون: تاریخچه و ویژگیهای بازیهای رایانهای، بررسی عرضه کنندگان و تقاضا کنندگان در بازار این بازیها و ابعاد مختلف استفاده از این بازیها، پدیده ناآشنای گیم نت و آثار جامعه شناختی و روانشناختی این پدیده، چگونگی جلوگیری از آثار نامطلوب گیم نتها و بازیهای رایانهای وتحلیل محتوایی بازیهای آنلاین چت و شبکههای اجتماعی پرداخته و وظایف خانوادهها در مواجهه با استفاده فرزندان از کافینت و گیم نت، نقد و تحلیل سیاستها درباره اینترنت، کافی نت و گیم نت و راههای تبدیل تهدیدهای این پدیدهها به فرصت را بازگو خواهد کرد.
همچنین در قسمتهایی جذاب از این برنامه با حضور چند تن از نوجوانان و جوانان که به صورت مداوم به بازیهای رایانهای میپردازند، آسیبهای روانشناختی و محتوایی بازیهای رایانهای با توجه به تجربیات عینی این مخاطبان بررسی میشود.
برنامه «سایه روشن» کاری از گروه معارف و جامعه به سردبیر تهیه کنندگی ابوالفضل سلیمانی و مجری کارشناسی حسین غفاری از ۳ اسفند ۹۲ هر روز به جز جمعهها از ساعت ۱۷:۰۰ به مدت ۳۰ دقیقه از رادیو معارف تقدیم شنوندگان فرهیخته خواهد شد.